"Joo joo ota nyt ne kuvat jo niin pääsen haistelemaan uusia tuoksuja!"
248218.jpg

248219.jpg

Maisemia tuosta pihalta:
248220.jpg

Lempipuuhassaan aamusella:
(Siinä on kaikki miehen kengät esillä mitä eteisestä oli löytänyt. Siinäpä ko. henkilöllekin työnsarkaa opetella pitämään kengät piilossa koiralta :)

248233.jpg

(edit: Lisäänpä vielä yhden kuvan jonka nappasin juuri, toinen kun niin söpösti tuli seuraamaan mitä oikein puuhailen kylppärissä.)

248453.jpg

Painoa Kyöstille on kertynyt tarkalleen ottaen 6,7kg, viikkoja hieman päälle 10.

Olin viime yön töissä, samoin mies, joten Kyösti joutui olemaan täällä äitini kanssa joka kutsuttiin hätiin hoitamaan pienokaista. Hyvin oli kuulemma yö mennyt, ainakin Kyöstillä. Äiti sen sijaan ei ollut uskaltanut rueta nukkumaan koko yönä, siltä varalta jos Kyösti keksisi vaikka alkaa syömään sähköjohtoja. Oli sitten viiteen saakka valvonut täällä ja kaitsenut pienen unta. Ihan sääliksi käy. :)

Kynnet tuntuvat kasvavan aika nopeaa tahtia, tuntuu ettei riitä, että kerran viikkoon leikkaa. Juuri tuossa leikkelin kynsiä siltä taas. Toisaalta oppiipahan ainakin siihen, että kynsiä leikataan. Pitäisi muistaa olla hieman aktiivisempi siinä, että nostaisi joka päivä pöydälle ja tutkisi siinä edes hieman, jotta eläinlääkärin vastaavat tutkimiset eivät olisi niin epämukava paikka.

Harjaaminen ei ole oikein lempipuuhaa, sitäkin täytyisi muistaa mahdollisimman usein harrastaa. Se olisi sitten isompana ikävää, jos täytyisi kaikesta taistella kynsin hampain - harjauksesta, kynnenleikkuusta...

Jonkin ajan kuluttua tulee mahdollisesti käymään täälläpäin eräs tuttava, jolla kaksi collieta. Sitä odotellaan innolla, saisi Kyösti tavata lajitovereitaan. Etenkin ko. ihmisen narttu on sitä sorttia, joka suurella todennäköisyydellä tulisi erinomaisesti toimeen tuon meidän riiviön kanssa.