Tänään taas kävimme Kyöstin kanssa kävelemässä hihnassa tuossa lähiympäristössä. Ihan nätisti jo kävelee hihnassa, joskin kaikki ympärillä tapahtuva on niin kovin jännää ja ihmeellistä. Lähes jokaiselle ihmiselle täytyy heiluttaa häntää ja kyyristyä ikäänkuin leikkikutsua varten, vaikka nämä ihmiset olisivat selkä Kyöstiin päin eivätkä näin ollen huomaa edes koko koiraa. :) Autoja täytyy myöskin jäädä katsomaan ja leikkivät lapsen ne vasta ihme onkin, kovasti harmittaa kun ei pääse lähemmäksi katsomaan ja kenties osallistumaan itsekin leikkiin mukaan. Vedä ei ollenkaan, mutta sivulla nätisti kulkemista täytynee harjoitella, menee enemmän nyt ympärillä pyörimiseksi.

Hihnassa kulkemisen ja ulkoilun suurin pulma meillä on edelleen se, että Kyösti ei millään tee ulos ulosteita, vaan pidättelee niin kauan että päästään sisään ja tekee ne sitten sisälle. Oma mielikuvitus ei keksi miten sen saisi tekemään tuonne lumelle. Täytyy kai vaan odotella ja toivoa parasta, että joku onnekas päivä tekisi pihallekin. Saunanlauteiden alle on ruennut tekemään, jos sinne vaan pääsee. Kumpikaan meistä ei ole torunut sisälle tehdessä, joten siksi vähän ihmettelen tuotakin, kun menee ikään kuin "piiloon" tekemään. Toisaalta tekee kyllä sinne, vaikka itse olisi kylppärissä yhtäaikaisesti. Kai sinne on vaan jotenkin mukava tehdä. Pyritään kyllä pitämään ovea kiinni, mutta välillä pääsee aina luikahtamaan sinne asioilleen. Muutoin tekee eteiseen paperille sisällä ollessa.

Tänään kävelemme tuohon n. puolen km:n päähän hiljakseltaan miestä vastaan koulusta. Vähän uusia ympyröitä ja uutta totuteltavaa. Kanaemona soitin eläinlääkärille ja kysyin miten suuri riski on saada jonkinmoinen pöpö tuolta ulkoa yleisiltä kulkureiteiltä, mutta ell oli sitä mieltä, että hyvin voipi ja kannattaakin mennä, kunhan ei anna suuremmin ulosteita haistella. Joku päivä pitäisi käydä jossain missä olisi ihmisiä enemmälti, en tosin ole vielä keksinyt mikä sellainen paikka voisi olla. Kun nyt olemme pääasiassa olleet ulkosalla vain siten, että ei juurikaan ole ohikulkijoita tms. ollut.