Selasinpas noita vanhoja kuvia ja vähän leikkailin ja liimailin. Tästä näkee minkä verran pojan pään seudun olemukseen on tullut muutosta kahdessa viikossa.

Maahan menoa olemme alkaneet harjoitella, vaikka istuminen ei ihan satavarma ole vielä. Vaihdoin herkkupalaksi nakkeja, ts. niiden paloja, muuten toimii hyvin, mutta saa aikaan sellaisen kieputuksen, että meinaa kokonaan unohtua mitä oltiinkaan tekemässä. Ilmeisestikin tuoksuu erittäin hyvälle. :) Nakit tms. olisivat vaan helpommat nielaista, ei tarvitsisi niin kovasti pureskella.

Kakkoja ei edelleenkään tee pihalle kuin satunnaisesti, täytyy ilmeisesti pidentää ulkonaoloaikaa pidemmäksi ruoan jälkeen, "pakottaa" tekemään pihalle ja sitten palkata ja kehua kovasti. Kun kaava on edelleen useimmiten se, että ruoka -> ulos -> sisään -> kakat. Pissit tekee kyllä ongelmitta ulkonakin. Tosin sohvallekin pääsi tuossa kerran jo lirahtamaan, mutta ei se niin vakavaa... Pitää varmaan joku suojakangas tuohon virittää jos sattuu uudelleen samoin käymään. Yleensä sisällä tekee hädän sattuessa eteiseen paperille, mitä nyt on keksinyt saunassa olevan mukavan kaakelilattian jonne muutamaan otteeseen tehnyt, jos on sattunut sinne pääsemään. Tiedä sitten mikä siinä viehättää.

Hihnassakävelyä ollaan päivittäin harjoiteltu ja se sujuu vanhalla hihnalla paremmin mitä uudella nahkaisella, jonka tuolle koiralle ostin. Täydellistä kävely ei vielä ole, mutta sitkeästi harjoitellaan. Minun kannalta olisi niin mukavaa päästää Kyösti vaan juoksentelemaan tuohon ilman hihnaa, etenkin illalla jolloin liikennettä ei juuri ole. Täytyisi vielä ahkerammin käyttää hihnaa. :)

Tänään menemme moikkaamaan koiratuttavaa (1v. spanieli).