Eipä ole tullut kirjoiteltua tänne ihan äskettäin kuulumisia. Uusia kuvia laittelen sitten, kun saadaan kamera korjattua.

Kyöstille kuuluu entisenlaista. Oikein mukava ja kiltti nuori herra on "hänestä" kasvanut, todella ihmisrakas ystävä. Kotona seuraa kuin hai laivaa ja nukkuukin ihan kiinni kyljessä. Vessaankaan on turha kuvitella pääsevänsä yksin, vessavahdin täytyy päästä mukaan. :)

Toisia koiria kohtaan on edelleen hieman "arasteleva", riippuen tosin koirasta. Seurailee enemmän innostuneena vierestä sen sijaan, että yhtyisi leikkiin varsinaisesti mukaan. Collieiden kohdalla tosin tekee edelleen poikkeuksen, rotutovereista tykkää valtavasti ja on niiden seurassa erittäin innostunut.

Pissimiset hoidetaan edelleen tyttöjen tyylillä, kuinkas muilla uroksilla?

Karvaa on pukannut ihan hirvittävästi ja tässä on jo hyvän aikaa ollut karvanlähtöaika meneillään. Karvakasoja saisi olla lähes päivittäin imuroimassa, vaikka itse koirasta ei kyllä huomaa, että karvaa olisi lähtenyt. Johtuen varmaan juuri siitä, että sitä karvaa on mitä irrota...

Toinen korva on hieman noussut, siihen olisi tarkoitus käydä ostamassa painosalvaa. Kävin jo yksi päivä kysymässä apteekista, mutta ko. apteekissa eivät olleet kuulleetkaan ko. tuotteesta. Täytyy käydä tulevalla viikolla ostamassa Yliopiston Apteekista, jos siellä sattuisi olemaan.

Kirjoittelen kuulumisia lisää myöhemmin, nyt kirjoittelen töistä, joten täytyy mennä jatkamaan velvollisuuksia. Oikein mukavaa kesää kaikille sisaruksille omistajineen!