Uusi päivä taas alkanut ja pantaan totuttautuminen jatkuu. Panta ei tunnu juurikaan haittaavan, mitä nyt välillä täytyy takajalalla yrittää rapsuttaa. Saas nähdä mitä Kyösti tuumaa hihnaan, sitä täytyy tänään kokeilla. Alkaa sen verran jo lenkit laajeta (pois pihasta), että etenkin päiväsaikaankin olisi ihan turvallisuussyistäkin hyvä mahdollisimman pian tottua kävelemään hihnassa. Autoja ei juurikaan tuolla suunnalla ajele, missä käymme ulkosalla, mutta pyörällä saattaa joku ohi suhahtaa välillä.

Sisäsiisteyden kanssa on vähän pienoista pohdintaa tässä ollut. Kakat tekee ulos, mutta pissit pääsee kerran jos toisenkin lirahtamaan sisään. Meillä on se huono puoli tässä nykyisessä asunnossa, että asumme kolmannessa kerroksessa kerrostalossa, joten täältä ei hetkessä päästä ulos. Pissit kerkeää jo tulla sisään ennen kuin kengät kerkeää jalkaan kunnolla laittaa. Toivomme kovasti, että pääsisimme muuttamaan ensi kuun loppupuolella taikka joulukuun puolivälissä pois tästä, asunto olisi isompi ja ensimmäisessä kerroksessa, koiran suhteenkin siis parempi ja helpompi.
Sanomalehtiä ollaan kyllä levitelty lattialle ja niiden suuntaan yritetty ohjata pissille esim. unien jälkeen, mutta täytyy kyllä rehellisyyden nimissä myöntää, että vielä lattiallekin pissit herkästi tulee. Toisaalta Kyösti ollut meillä vasta vajaan viikon, joten ei tässä nyt sen suhteen sinänsä mikään hätä ole. Pissitkin onneksi vielä niin pieniä, että saa helposti siivottua pois tarpeen vaatiessa. :)

Kohta menemme taas ulos pyörimään joksikin aikaa, täytyisi tänään tuossa taas mallata luoksetuloa, ulkona kun kaikki ihmiset ja ylipäätään kaikki liikkuva on niiiiiin mielenkiintoista. Kaikkien mukaan voisi lähteä, ihan tuosta vaan. Sellaisiahan ne pikkukoirat on, mutta mitä pikemmin oppisi tulemaan luokse pyynnöstä sen parempi. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Yksi asia mikä huolettaa hieman on se, että Kyösti oksentaa edelleen välillä. Tuossa oli pari päivää väliä, ettei oksentanut, mutta eilen taas oksensi osan ruoasta ulos, sulamattomana. Ruokaa saa joka kerta saman verran ja samassa muodossa, säännöllisesti. En tiedä sitten missä vika, täytynee kysäistä eläinlääkäriltä, jos ei mene ohi.