Muutto sitten varmistui, 8. päivä muuttaa sisko perheineen pois heidän nykyisestä asunnosta ja siitä lähtien me saamme sen käyttöömme milloin haluamme, kumminkin tammikuun alkuun mennessä. Mikä helpotus, kyllähän tuo Kyösti painaakin jo sen verran, että ei enää kovin kauaa olisi kyennyt sitä kunnolla rappusissa kanniskelemaan. :)

Siinä tulevassa asunnossa siis 3h+k ja likemmäksi 30m2 enemmän mitä tässä nykyisessä. Kulunuthan se on verrattuna tähän, joka hieman sisustuksesta kiinnostunutta mieltäni riipaisee, mutta parempi näin. Alapuolella ihan on isohko peltoalue, jossa on hyvä Kyöstinkin kanssa sitten käydä juoksemassa ja oleskelemassa. Samoin pururadalle/metsään pääsee ihan hetkessä. Ja mikä parasta, asunto on ensimmäisessä kerroksessa.

Lumesta ei ole täällä tietoakaan, talvinen sää hävisi kerralla. Plussaa on luvannut viikoksi eteenpäin ja vettä sataa tasaisin väliajoin. Ulkona on likasta ja Kyösti ei oikein suuremmin välittäisi pesemisestä. Eräs kerta tuossa suuttui tosissaan minulle, suihkuhuoneessa antoi ihan nätisti pestä, mutta kun pääsi pois sieltä alkoi hirvittävä show. Räksytti ja "hyökki" minua kohti minkä kerkesi, kuin sanoakseen, että hemmetti minkä menit tekemään! Kyllä sitä ihmisten suihkussa käydessä yrittää työntyä väkisin mukaan ja kuikkii suihkuverhon alta, mutta ilmeisestikään arvon herraa ei silti saisi pestä. :) No, saa luvan tottua siihen, ainakin jos säät jatkuu tuollaisina... Kohta menemme käymään moikkaamassa uutta koiraa, saa nähdä miten likaiseksi tuolla reissulla menee.

277853.jpg

Tiikeri :) :
277856.jpg