Käytiin tänään tuolla vähän (Kyöstille) uusissa paikoissa kävelemässä ja katselemassa kauniin sään kunniaksi. Erittäin mukavaa ja piristävää kyllä verrattuna siihen harmauteen mitä on ollut kuukausikaupalla nyt. Ei olisi malttanut lähteä tuolta ollenkaan pois, täytynee palata viikonloppuna uudestaan, jos vaan sattuu yhtä kaunis sää olemaan.

Tuolla käyttävät monet koiriaan ulkona ja kesäisin teinit mekastavat kaljapullojensa kanssa, alue kun on melko likellä keskustaa, mutta kumminkin oma rauhallinen paikkansa.

Muutama ihminen tuli nytkin vastaan ja heti päästiin tavanomaisiin juttuihin, "onko se pentu?", "voiiii miten nätti!". Kysyipä joku mies sitäkin, että onko Kyösti vihainen, kun hihnaan laitoin ko. ihmisen lähestyessä. Ei suinkaan, korvat litassa ja häntä heiluen olisi välttämättä tahtonut mennä setää morjestamaan. :)

Kuvassa Kyösti kuuntelee ja tarkkailee mitä polulla tapahtuu. Jokunen lintu siellä äänteli ja saattoipa joku ihminenkin liikkua.
Väinölänniemi:

341387.jpg

Jostain syystä Kyöstistä on helpompaa saada kuvia takaapäin mitä edestä. Jos huomaa minun hosuvan kameran kanssa, tahtoo varmasti tulla katselemaan lähempääkin, jolloin kuvassa näkyy vain Kyöstin kirsu tai korva. Kun on kiinnittänyt huomionsa jonnekin muualle, saa paljon helpommin otettua rauhassa kuvan. Ehkäpä edistymme myöhemmin sen verran, että saisimme useammin niitä edestäkin otettuja kuvia. :-)

340215.jpg

Tälle jäälle ei ehkä kannata mennä hiihtämään tänä talvena...

340213.jpg