Kyösti on hyvin sisäistänyt, että pissit tehdään sisällä paperille oven eteen. Enää harvoin pääsee pissit matolle, paljaalle lattialle ei ole enää moneen päivään pissinyt. Eilen illalla kesken leikin äkkäsi mennä eteiseen pissille.

Tänään otimme punkin pois Kyöstistä. Oli vielä kesän viimeiset punkit näemmä olleet liikkeellä, kuvittelin, että ne eivät enää edes eläisi. Ollut kumminkin välillä jo pientä pakkasta. Hyvin poika antoi ottaa, kun nostimme pöydälle. Palkkioksi sitten pieni pala makkaraa, voi kuinka hyvälle se maistui ja tuoksuikaan.

Kävimme myöskin kyläilemässä tänään. Autossa alkaa jo melko lailla tottuneesti olla, olemme sitä lähes päivittäin harjoitelleet.
Kyläpaikassa oli kaksi koiraa, pieniä portugalin podengoja. Kyöstiä vähän ensin arvelutti ja tutkaili kauepaa koirien puuhasteluja, mutta uskaltautui joitakin kertoja lähemmäksikin ihmettelemään. Pääasiassa koirat olivat kuitenkin sisällä omissa oloissaan, Kyöstikin keskittyi loppuajasta enemmälti vain nukkumiseen.
Minua arvelutti ensin se, että Kyöstillä ei vielä ole rokotussuojaa. Monessa paikassa kumminkin painotetaan sitä, että koiran tulisi tutustua joihinkin tuttuihin koiriin jo ennen rokotustakin, joten soitin sitten eläinlääkärille ja kysäisin vielä varmuuden vuoksi, että miten tulisi toimia. Kun hän sitten totesi, että ei ole haittaa, niin uskaltauduttiin sitten kyläsille. Vieraat koirat pidämme kyllä erillään sinne saakka kunnes rokotukset ovat kunnossa.

Tuossapa vielä Kyösti nukkumassa pitkän päivän jälkeen:

233267.jpg

233268.jpg