Kävinpä sitten Kyöstin kanssa tuossa vielä pihalla pienellä lenkillä. Kierreltiin ja kaarreltiin, kun oli oikein mukava sääkin, ei yhtään kylmä (0 astetta). Kyöstille aiheuttaa tuo lumi maassa vähän kummastusta edelleen, ei oikein meinaa millään tehdä kakkoja ulos, kun ei olekaan enää sitä samaa alustaa mihin tottunut tekemään. Ennemmin tekisi sanomalehdelle siinä vaiheessa, kun sisään tullaan.

Poika on myöskin näemmä oppinut jo kohtalaisen sujuvasti hyppäämään omin avuin sohvalle. Äsken käännyin katsomaan, että mitä se oikein puuhastelee, niin makasi rennosti sohvalla pureskelemassa huiviani jonka oli aikaisemmin illasta onnistunut jostain metsästämään. Ja minä kun kuvittelin, että se huivi olisi tallessa ja turvassa hetken aikaa tuossa sohvalla, mitä vielä...

Sohva on sallittua aluetta kyllä, mutta sänkyyn ei (ainakaan toistaiseksi) ole asiaa. :) Kyllähän olen kuullut kovasti koiraimmeisiltä kommentteja jotka puoltavat koiraa sängyssä, mutta mieluusti pidettäisi se tuossa nukkumapaikassaan missä tottunutkin nukkumaan, eli sängyn kupeessa viltillä.

Siinäpä se meidän suipponokka oleskelee:

253642.jpg

Kyöstin veljen Rocky jr.:n blogin linkki lisätty tuonne linkkilistaan. Mukavaa saada lisää seurattavaa. :) Vielä kun saisi nähdä/kuulla mitä noille toisille soopeleille kuuluu.

Muuttelinpa joutessani vielä ulkoasua, sitä virallista sivua odotellessa. Tuollainen oli alunperin tarkoitus tuohon laittaa, mutta luonnollisestikaan se ei taaskaan onnistunut, tapana vähän liian isoja yrittää laitella... :)