330051.jpg

Hampaat eivät suussa juuri heilu, vaikka olen niitä "kopeloinutkin". Tässä sitä odotellaan milloinka päästäisi tosissaan heiluttelemaan ja kenties tarttumaan yhtä järeisiin aseisiin mitä Sampollakin. :-)
Nelisen uutta hammasta olen löytänyt suusta tähän mennessä.

Silmät hieman punoittavat ja rähmivät, mutta tulehdusta kuulemma niissä ei silti ole. Ilmeisesti aika tyypillistä collieille (?), silmät kun ovat sen oloiset, että keräävät herkästi pölyä yms.

Eläinlääkärillä Kyösti käyttäytyi oikein mallikkaasti, sai olla ihan ylpeä pojasta. Antoi lääkärin kaikessa rauhassa katsella suuhun ja silmiin ja kuunnella hengitysääniä. Ei ollut moksiskaan, vaikka juuri hetkeä aikaisemmin oli autossa vikissyt (autohan on niin pelottava paikka verrattuna eläinlääkäriin...). Suurena tekijänä tosin varmaan on se seikka, että Kyösti tykkää, suorastaan rakastaa kaikkia ihmisiä. Mikäs sen mukavempaa kuin olla taas yhden uuden ihanan ihmisen tutkittavana ja käänneltävänä.

Hauska ero on ollut huomata verrattuna noutajiin se, että Kyösti ei ole lainkaan kiinnostunut palloista tms., mutta esim. yllä kuvassa olevasta ja vastaavista enemmänkin. Hauska ollut välillä seurata kuinka yksinään heittelee leluja, ei niinkään keskity niiden tuhoamiseen. Narulelu on ollut myös tykätty. Luita pureskelee myöskin hyvin mielellään, ei olekaan tähän saakka ainakaan *kop kop* tuhonnut mitään kiellettyä. Kengistä on mukava repiä pohjalliset irti kylläkin, mutta se nyt on vaan meidän ihmisten vika, jos ei osata laittaa kenkiä pois Kyöstin nenän edestä.

Yksin on tottunut olemaan todella hienosti, ei juurikaan turhia stressaile, useimmiten tuntuu olevan nukkumassa. Joitakin kertoja olen olkkarin ikkunasta katsonut sisään kotiin tullessa, siellähän se Kyösti on olohuoneessa nukkunut sohvalla, jos on sattunut jäämään olohuoneen ovi auki.