Kerkesi vähän viivästyä tuo metsässä enempi pyöriminen, kun joka päivä muka tuli jotain muuta tai sitten pimeä kerkesi tulla liian aikaisin. Tänään kumminkin sitten saatiin vihdoin ja viimein mentyä ihan kunnolla metsään. Ei kun vaan minulle toppahousut ja talvikengät jalkaan ja toppatakka päälle ja menoksi. Kyösti ei sen kummempia esivalmisteluja kaivannut, mitä nyt ruoat syötin ennen kuin lähdettiin.

Metsään päästiin autokyydillä, sinne kun on kumminkin sen verran matkaa vielä, että en viitsinyt lähteä pientä koiraa sinne jalan rahtaamaan.
Metsässä oli lunta jo hieman ja sekös vähän ensin kummastutti. Tassuja vähän paleli ja kirsuun tarttui lumihiutaleita, ensimmäinen reaktio tähän oli minun tiirailu sieltä alailmoista kimakoiden inahdusten saattelemana. Ihan kun olisi yrittänyt sanoa, että mennään pois, täällä on kylmää ja märkää!
Ensin ei meinannut hoksata, että metsässä voisi tehdä jotain muutakin kuin pyöriä jaloissa. Pikkuhiljaa kumminkin kävi omin nokkinensa haistelemassa mättäitä ja puita ja eläinten tuoksuja.

Samalla sai sitten treenattua lisää luoksetuloa, hyvin se ainakin toistaiseksi toimii. Jännityksellä odotan sitä miten käy, kun Kyösti vähän kasvaa lisää. Mutta toisaalta jos joka päivä vähän opettelee luoksetuloa, niin ei luulisi tulevan jatkossakaan suurempia ongelmia sen suhteen. Lenkin jälkeen pieni sitten väsähti ja on nukkunut tuossa tai muuten vain pötkötellyt jo kolmatta tuntia. Kohta voikin aloittaa iltariekunnat... ;)

237618.jpg

237616.jpg

Tuossa vielä kaksi kuvaa reissulta.