Lueskelin tuossa yövuorossa ollessani erilaisia koirasivustoja ja mietin, että mitä voisimme alkaa mahdollisesti tuon Kyöstin kanssa harrastamaan kunhan sen aika tulee vastaan. Uskon kumminkin, että potentiaalia löytyy kyllä tuolta, enemmän se mahdollinen ongelmapää olen minä. :) Kun tässä ihan aloittelijoita vielä ollaan, mutta toisaalta, tekemällä oppii.
Toko ja agility kiinnostaisi itseä ensisijaisesti, täytyy sitten katsella mihin suuntaan sitä suuntaa, kunhan Kyöstille vähän ikää lisää. Pentutottikseen tms. tahtoisin kyllä tuon kanssa osallistua jahka olemme käyneet pentukurssin. Toivotaan parasta, että sellaiseen myös pääsemme. Täällä päin tuntuu olevan melko suosittuja kaikki vastaavat, paikkoja ei todellakaan ole liiaksi asti. Katselin esim. Hukka-Putken tarjontoja ja siellä näyttää olevan koko ensi vuoden (agility)paikat jo täynnä. Touhutottis kuulostaa sellaiselle johon voisimme suunnata sitten 5kk:n iän jälkeen, jos vaan mahdumme mukaan. Eräs tuttava tuossa jo suositteli, että kannattaa jo ajoissa soittaa ja kysästä. Täytyy siis vaikka jo huomenna kysellä, että millainen on tilanne jne.

Sitten vielä asiasta moottorisahaan, täytynee varmaan antaa jatkossa tuolle enemmän ruokaa, että vähän pulskistuisi. Heti jo kerkesin huolestua tuota painonkehitystä, että saahan varmasti tarpeeksi ravintoa. Nappulaa saa kyllä ohjeen mukaan, samoin jauhelihaa, keltuaista, riisiä ja piimää ja siihen sitten lisäksi muut herkut joita käytetty noissa erilaisissa harjoitustilanteissa palkkana. Välillä iltaisin myös herkuttelevat miehen kanssa maitorahkalla, yleensä silloin kun viettävät "poikien iltaa". :) Voisihan tuo kieltämättä vähän pulskempikin olla kumminkin. No, tuntunee, että tilanne on aika helposti korjattavissa, suurentaa vain vähän annoskokoja.