Hei taas pitkästä aikaa!

Kyöstillä on ollut ongelmia syömisen suhteen, oikein mikään ei meinannut kelvata. Minä jo lähes itkua tihrustin täällä ja yritin tarjota ihan mitä vaan mikä Kyöstille olisi kelvannut. Paistelin sille jauhelihaa (kun raa'asta maha meni sekaisin), yritin tarjota ns. ihmisten ruokaa, nappulat ei kelvanneet (Roburia), oikein mikään ei tuntunut kelpaavan. Yritin syöttää kädestä kuin mikäkin kanaemo ja jätin ruokakuppeja sinne tänne, jotta se edes vahingossa söisi. Mikään kikka ei auttanut, poika kävi välillä todella minimaalisen määrän syömässä ja jätti sitten syönnit sikseen.

Kyselin ongelmaan vinkkejä eräältä koira-aiheiselta foorumilta ja siellä vinkattiin, että kokeilepas NEUta, että monelle nirsolle koiralle on ollut hyvä vaihtoehto. Tilasin sitten NEUta kerralla 25kg. Ihan uskomattoman hyvin on maistunut heti ensikokeilun jälkeen. Ei yhtään nirsoillut kupin edessä. Kuulin Mirjalta, että Rocky Jr. syö NEUta myös. :) Ilmeisen hyvä valinta. Nyt olisi tarkoitus, että Kyöstin paino alkaisi nousemaan, nyt kun Kyösti painaa n. 21kg (vaan!). Jospa se ruoka nyt maittaisi jatkossakin.

Eilen kävin mökillä ja Kyösti oli mukana. Yritin pimeässä ottaa kuvia ja se yritys oli kyllä aivan yhtä tyhjän kanssa. Salamalla kun piti ottaa, niin kuvissa silmät kiiluivat kuin sudella tai muuten vaan näytti hapanta naamaa, typeriä ilmeitä tai takapuoltaan. :P Sellainen se Kyösti kameran edessä...

1324957.jpg

1324958.jpg

1324959.jpg

Noista kuvista voi siis päätellä yhdellä vilkaisulla, että joo-o, lunta mitä ilmeisemmin on, yksi karvainen otus, joka koiraa hämärästi muistuttaa kuvista löytyy myös. Viimeisessä saattaa olla vaikkapa susi, niitäkin kun tuolla alueella liikuskelee. :-)

- Sanna