Kyösti ei varsinaisesti ainakaan toistaiseksi ole erityisen innostunut uimari, mutta tykkää kyllä kahlata ja muuten oleskella rannan tuntumassa, möyhiä kaislikossa ja ihmetellä kalojen hyppelyä ym.
Joskin kun kävimme veneilemässä (tai noh, melkein, pikaisesti veneessä ja takaisin, kun Kyösti ei asettunut), Kyösti hyppäsi laiturilta perään ja kylläpä taisi tosiaan yllättää, kun jalat eivät ylttäneetkään pohjaan. :) Näppärästi pääsi kumminkin uiden rantaan sitten. Yritys nro. kaksi, otimme Kyöstin laiturilta mukaan veneeseen. Eihän se siinäkään viihtynyt, kun ei ole ennen veneessä ollut. Pienen kaarroksen kävimme tekemässä ja veimme Kyöstin takaisin rantaan. Kova hätä oli toisella, kun olimme veneessä ja hän oli toisten seuralaisten kanssa rannalla. Että se siitä veneilystä sitten tällä kertaa... :) Paremmalla onnella toisella kertaa, ja jospa tuon saisi joskus oppimaan olemaan veneessäkin.

Kyöstillä oli muutenkin paljon ihmeteltävää, kun ensimmäistä kertaa todellisessa luonnonhelmassa sai temmeltää. Puskissa ja rannalla hyppeli ja ihmetteli erilaisten lintujen ym. ääniä. Nähtiimpä Kyöstin kanssa neljä joutsentakin, jotka lensivät suht. matalalta ylitsemme äänekkäästi vaakkuen. Kyösti ei olisi millään halunnut olla sisällä mökissä, ilmeisesti oli paljon mielenkiintoisempaa olla ulkosalla. Tottahan toki. :)

Kävimme myös mennessä kylässä, jossa Kyösti tapasi toista kertaa 2-vuotiaan Taikan, jonka kanssa Kyöstillä juttu sujuu paremmin kuin hyvin. Yleensä Kyösti on hieman arkaileva toisia koiria kohtaan aluksi, mutta Taika tuntui tekevän heti vaikutuksen.

Kyösti ja Taika ja savon maaseudun maisemaa:

607577.jpg

607578.jpg