Yritinpä ottaa sitten vaihteeksi kuvaa. Kyösti täpinöissään kesken iltariekuntojen, mulla kädessä houkutusnami, että istuisi mahd. nätisti aloillaan. Istumisen opinnot vahvasti menossa, vielä kun oppisimme istumaan pidempään aloillaan, niin saisi nättejä kuviakin. :)

239840.jpg

Tiimityöskentelyä, Kyösti puree luuta ja minä pidän luuta paikoillaan, kun omat käpälät ei oikein asetu lyhyemmän luun ympärillä siten, että se onnistuisi.

239872.jpg

Tämän jälkeen passasikin sitten mennä jalkoihin pötkölleen, josta sitten nousin vielä hetkeksi kiusaamaan Kyöstiä. Vähemmän heilahtaneita kuvia, joista näkee kuinka paljon taas on kokoa tullut lisää.

239862.jpg

239863.jpg

239864.jpg

Täytyy laittaa tähän perään vielä kuva hieman yli kahden viikon takaa, matkalta kasvattajalta kotiin. Paljon on muutosta tullut. :)

239874.jpg

Eikös olekin suloinen?

Tänään olemme harjoitelleet taas istumista ja luoksetuloa ja leikkasimme kynnet. Vaikka meinasin vahingossa leikata yhdestä kynnestä liiankin kanssa, niin Kyösti ei ollut moksiskaan. Verta ei tullut, mutta sen verran kumminkin sattui, että vinkaisi. Ei kumminkaan siitä sen kummemmin säikähtänyt, antoi nätisti leikata loputkin kynnet.

Kävimme myöskin metsässä, Kyöstistä kun se tuntuu olevan niin mielenkiintoista. Ja miksipä ei olisi, pieni koira ja paaaljon uusia asioita koettavana ja nähtävänä. Siellä me sitten koko poppoo pusikoissa kahlasimme maan ollessa jo mukavasti lumen peitossa. Alkoi vaan ilta jo liiaksi hämärtää, niin täytyi suunnata matka jo kohti kotia kesken reissun, vaikka Kyösti olisi taatusti viihtynyt pidempäänkin. Tänään menemmekin sitten ihan aikaisin päivästä uudestaan, minulla kun on sopivasti hieman yli 2h:n hyppytunti keskellä päivää. Mikäs sen mukavempi tapa viettää ko. aika kuin oman perheen kanssa metsässä sään olevan sopivan viileä, muttei liian kylmä. Viileyskin mukavaa vaihtelua sen kuuman kesän jälkeen, joka ei meinannut millään loppua. Kyösti ei tosin sitä ollut näkemässä, mutta tuntuu tuo aika niin äkkiä menevän, että siihenkään kauaa mene aika kun pääsemme viettämään mukavia kesäpäiviä. Niitä odotellessa. :)
Odottelemme myöskin Tie tottelevaisuusvalioksi nimistä kirjaa, jonka kuuluisi saapua tällä viikolla. Kirjaa on paljon kehuttu toisaalla, joten täytyyhän siihen perehtyä. Toivottavasti saisimme siitä paljon hyödyllisiä vinkkejä jatkoa ajatellen.